Dags satsa på en ny, bra tv

Den tv-apparat jag har nu, den börjar att ge sig. Sedan har jag insett att den är alldeles för liten för att kunna se på fotboll med på bästa sätt. Så nu letar jag runt på nätet efter en ny, bra och stor TV. Såg att det fanns en sida som heter Bästa Produkterna och där de jämför bland annat 55 tums TV. Just 55 tum tror jag är lagom att ha här, för det måste ju även passa in med avståndet mellan tv och min soffa. 

Hitta rätt TV

Jag tycker det har blivit allt svårare att hitta rätt tv, eftersom det numera finns en massa modeller, med en massa olika tekniker. Det är OLED, LCD; QLEd med mera. Så det är inte enkelt att veta vad man ska ta av alla dessa alternativ. Det bästa är ju att läsa på mer om dem kanske så att man vet vad det handlar om.

Sedan var det ju även detta med upplösning, och det handlar om att det kan vara 4K, 8K samt att det även finns HD och SDTV. 

Ljudet är även det något att fundera på. Jag tror kanske det är bra att kolla olika sajter där de jämför olika tv-apparater för att se vad som kan passa bäst. Alternativet är ju även att ta sig till en butik där de säljer tv-apparater. För de brukar ju ha bra koll på det mesta som är nytt.

 

 

30 Aug 2022